Blog - Support

Een dag in het leven van Jaamo's support medewerker

De overstap gids voor software in de Kinderopvang

Ben jij benieuwd hoe een dag in het leven van één van Jaamo’s support medewerkers eruit ziet? Je leest het hier!

Half 9

We starten de werkdag met een afdelingsmeeting. Normaal hebben we deze meeting met het supportteam, maar omdat we wat vragen hebben over een openstaand ticket, sluit vandaag ook een Technisch Consultant aan. Tijdens de meeting lopen we algemene updates en nieuwe features door. Daarna gaan we aan de slag met urgente tickets. We behandelen de prio’s altijd ‘s ochtends zodat we, mocht het nodig zijn, nog de hele dag de tijd hebben om hulp in te schakelen van andere afdelingen.

Half 11

Samen met een collega ga ik aan de slag met het uitvoeren van een test. Om de kwaliteit van de test te waarborgen checken we samen of alle bugs zijn verholpen. Daarna staat er een meeting met een klant op de planning. Er was door hen een ticket ingeschoten, maar om een goed beeld en een duidelijke uitleg te kunnen geven, bespreken we de vraag in een online meeting.De overstap gids voor software in de Kinderopvang

12 uur

Lunchtijd! Het Eredivisie gesprek van vanmorgen wordt nog even afgerond, maar al snel mengen de mannen zich in het gesprek over de temperatuurverschillen van de afgelopen tijd. Na de verzorgde lunch wandelen een paar collega’s en ik nog een rondje buiten. Wat frisse lucht is niet verkeerd na deze drukke ochtend.

Half 3

Vandaag ligt ‘s middags voor mij de focus op het behandelen van alle openstaande tickets & het maken van documentatie. Mijn collega helpt een andere afdeling ondertussen bij het afronden van wat belangrijke taken. Tussendoor belde een paar klanten omdat ze een dringende vraag hadden, maar gelukkig kon iedereen meteen geholpen worden.

Een uurtje later kickt de middagdip een beetje in. Ik haal samen met een collega een theetje en samen bespreken we de aflevering First Dates van gisteren.

5 uur

Ik rond mijn laatste werk af en klap mijn laptop dicht. Toro, aka Chief Office 🐶, krijgt nog een aai over z’n bol en ik pak mijn spullen. Tijd om naar huis te gaan; morgen weer een dag!

Werken bij Jaamo

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om bij Jaamo te komen werken? Bekijk onze vacaturepagina of bel ons op 071-2032095!