Jaamo, kinderopvang software die u in staat stelt uw gehele bedrijfsvoering vanuit één omgeving uit te voeren. Veilig en efficiënt.

Eenvoudig en snel plannen met de kinderopvang software Jaamo

Kinderen en personeel inplannen wordt met de kinderopvang software Jaamo erg gemakkelijk en overzichtelijk. Het systeem neemt u zoveel mogelijk werk uit handen door herhalende werkzaamheden te standaardiseren. U hoeft alleen te controleren en te bevestigen. Uiteraard behoudt u de flexibiliteit om alles te wijzigen en last-minute aanpassingen door te voeren.

Daarnaast houdt Jaamo altijd de capaciteit van medewerkers en de bezetting van kinderen in de gaten. Zo kunt u alles goed op elkaar afstemmen.

De kinderopvang software Jaamo helpt u eenvoudig en snel te plannen

Administratie altijd op orde

Met ons facturatiesysteem houdt u overzicht op alle financiële transacties. Elke periode worden alle facturen klaargezet, die u alleen maar hoeft te controleren. Alle klanten ontvangen op het juiste moment hun facturen en alle SEPA exports worden automatisch naar u verstuurd. Het systeem stuurt tevens vanzelf herinneringen naar uw klanten bij verlopen of onbetaalde facturen, mocht dat nodig zijn.

Met de kinderopvang software Jaamo kunnen ouders en verzorgers altijd hun facturen inzien en deze direct online betalen.

Met Jaamo is uw administratie altijd op orde

Altijd inzicht in stand van zaken

Managementinformatie is goud waard voor elk bedrijf. Het verzamelen en inzichtelijk maken van deze informatie blijft echter een uitdaging en kan veel tijd in beslag nemen. Deze informatie is vaak niet eens betrouwbaar.

Met de kinderopvang software Jaamo is dit verleden tijd. Op elk moment kunt u de status van uw bedrijf online inzien aan de hand van handige grafieken en lijsten. Wilt u weten hoe de personeelscapaciteit ten opzichte van de kinderbezetting is verlopen? Jaamo verzorgt een heldere grafiek.

Uiteraard kunt u alle informatie exporteren en delen met anderen.

Jaamo helpt kinderopvang organisaties meer inzicht te verkrijgen door managementinformatie helder en eenvoudig te presenteren

Inschrijvingen & wachtlijsten beheren

U kunt het inschrijfsysteem van Jaamo koppelen aan uw bestaande website. Het inschrijfproces is volledig geautomatiseerd, zodat ouders zich direct kunnen aanmelden. Zij worden vervolgens bij elke stap geholpen - van introductiegesprek tot contractafhandeling. Wanneer de inschrijving compleet is, wordt deze ofwel direct verwerkt in de kinderopvang software, ofwel verstuurd naar de wachtlijst.

Jaamo bevat tevens een geïntegreerd berichtensysteem. Uw dienstverlening wordt geoptimaliseerd en ouders blijven op de hoogte.

Jaamo maakt het mogelijk om inschrijvingen en wachtlijsten bij uw kinderopvang eenvoudig te beheren

Beter contact met ouders

Uiteindelijk draait kinderopvang om het kind en de ouders. Jaamo heeft als doel om de dienstverlening naar en relatie met ouders te versterken. Het ouderportaal biedt ouders de gelegenheid de activiteiten van hun kind te volgen en direct in contact te komen met de groep van hun kind.

Ouders kunnen in hun eigen tijd foto's bekijken en verhaaltjes van de dag nalezen.

Met de kinderopvang software Jaamo staat u beter in contact met ouders

Jaamo nu ook als app!

De Jaamo app is verkrijgbaar via de App store van Apple De Jaamo app is verkrijgbaar via de  Playstore van Google

Gemak voor de ouders

Met de Jaamo app staan gemak en gebruiksvriendelijkheid voorop. Ouders kunnen eenvoudig alle essentiele zaken rondom de opvang van hun kind(eren) met de smartphone regelen, zoals het aanvragen van extra opvang, het digitaal ondertekenen van contracten en het doorgeven van mutaties. Daarnaast ontvangen ouders de laatste foto's en verhaaltjes en hebben zij een overzicht van de facturen met de Jaamo app. De Jaamo app is geschikt voor iOS en Android.

De Jaamo app is verkrijgbaar via de App store van Apple De Jaamo app is verkrijgbaar via de  Playstore van Google

Alle eigenschappen op een rij

Kind- en personeelsplanning verloopt eenvoudig doordat terugkerende taken geautomatiseerd worden

Kind- en personeelsplanning

Plannen wordt eenvoudiger én efficiënter, doordat Jaamo helpt om terugkerende taken te automatiseren. Bovendien kunnen alle medewerkers en ouders hun rooster inzien.

Een geautomatiseerde facturatiesysteem zorgt voor minder fouten voor uw kinderopvang

Facturatiesysteem

Het geautomatiseerde facturatiesysteem neemt u veel werk uit handen en zorgt dat alles foutloos wordt uitgevoerd. Dit zorgt voor rust.

Jaamo biedt uw kinderopvang een volledig geautomatiseerde inschrijfsysteem aan

Inschrijfsysteem

Het volledig geautomatiseerde inschrijfsysteem is eenvoudig gekoppeld aan uw bestaande website. Met Jaamo verloopt de inschrijving van kinderen efficiënt en foutloos.

Handige rapportages om meer inzicht te verkrijgen in de stand van zaken van uw kinderopvang

Rapportage

Handige grafieken en lijsten maken managementinformatie inzichtelijk. U kunt te allen tijde de status van uw dagverblijf bekijken en op overzichtelijke wijze beslissingen nemen.

Via het notificatiesysteem blijfen zowel uw medewerkers als de ouders op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Notificatiesysteem

Alle belangrijke gebeurtenissen en wijzigingen worden bijgehouden en in korte meldingen weergegeven. U kunt deze berichten ook dagelijks of wekelijks in uw mailbox ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Groepen kunnen gebruik maken van de aanwezigheidsregistratie van Jaamo

Aanwezigheids - registratie

Via de tablet kunnen medewerkers eenvoudig de aanwezigheid van een kind registreren. Uiteraard kunnen deze lijsten via één druk op de knop uitgeprint en verspreid worden.

Ouders kunnen de dag volgen van hun kind met Jaamo

Foto's voor ouders

Ouders zijn benieuwd naar wat hun kind doet op het dagverblijf. Het ouderportaal van Jaamo biedt ouders de mogelijkheid om de foto's van hun kind te bekijken en bewaren.

Ouders kunnen berichten uitwisselen met de groepen van uw kinderopvang

Berichten uitwisselen

Ouders en de groepen kunnen via ons geïntegreerd berichtensysteem eenvoudig berichten uitwisselen. Zo blijven ze altijd in contact met elkaar.

Jaamo beschikt over een digitale dagboek zodat ouders de dag mee kunnen beleven van hun kind

Dagboek kind

Ouders kunnen eenvoudig via de smartphone of tablet ‘s avonds op de bank de dag van hun kind nalezen via het dagboek van het kind.

Door de modulariteit van Jaamo betaalt u alleen voor de funcationaliteiten die u afneemt

Prijs

U bent voor uw dagverblijf op zoek naar een passende oplossing. Dit kan betekenen dat u niet meteen behoefte heeft aan alle functionaliteiten. U kunt daarom bij ons uw eigen pakket samenstellen. Zo blijft u zelf in controle over de prijs en omvang en past Jaamo altijd.

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Koppeling met externe systemen

Jaamo kan zonder problemen gekoppeld worden met externe administratie- en boekhoudsystemen. Zo worden gegevens gemakkelijk, snel en foutloos overgezet.

Het team van Jaamo staat altijd voor u klaar voor vragen en hulp

Altijd support

Nadat Jaamo is geïmplementeerd en al uw bestaande gegevens zijn overgezet, begint voor u de reis. U krijgt daarom van ons een training om het portaal te leren gebruiken. Zit u daarna nog steeds met vragen? Geen zorgen, wij staan altijd voor u klaar.

Beveiliging als startpunt

Bij Jaamo heeft het beveiligen van de software en alle persoonlijke gegevens de hoogste prioriteit. Om te verzekeren dat Jaamo goed beveiligd is en blijft, hebben wij verschillende maatregelen genomen. Lees meer...

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Beveiligde verbinding

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Versleuteling persoonlijke gegevens

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Programmeren met beveiliging als basis

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Dagelijkse beveiligingstest

Koppeling worden gemaakt met externe systemen zoals administratie- en personeelsystemen

Periodieke handmatige PEN-test

Voor wie is Jaamo bedoeld

Managers van een kinderopvang hebben altijd inzicht in de organisatie met de kinderopvang software van Jaamo

Petra

de manager

Jaamo vereenvoudigt het overzicht voor de manager. Wat is de status qua bezetting en capaciteit? Hoe verloopt de dienstverlening naar ouders en verzorgers? Wat is de huidige financiële situatie? Met Jaamo is de staat van de kinderopvang inzichtelijk en op elk moment in te zien.

Jaamo stelt u in staat om eenvoudig en efficient te plannen binnen uw kinderopvang organisatie

Lisanne

de planner

De planner kan vanuit een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving alle taken uitvoeren. Het systeem helpt u plannen en geeft altijd aan waar er over- of ondercapaciteit voorkomt. Jaamo vergemakkelijkt het plannen - en dat maakt uw werk leuker.

Medewerkers kunnen eenvoudig in contact blijven met ouders met de kinderopvang software van Jaamo

Hanneke

de pedagogisch medewerker

Kinderopvang draait uiteindelijk om het kind. Ouders moeten altijd het vertrouwen hebben dat hun kind in goede handen is. De pedagogisch medewerker heeft daarom een centrale rol. Jaamo biedt u de middelen om de communicatie van en naar ouders naar tevredenheid te verzorgen. Soms is één bericht al voldoende.

Ouders kunnen eenvoudig de dag meebeleven van hun kind door de foto's en verhalen met de tablet te bekijken

Frank & Suzanne

de ouders

Ouders bepalen zelf wanneer ze de ervaringen van hun kind meemaken. De foto’s en verhalen kunnen worden bekeken wanneer het hen uitkomt. Daarnaast biedt Jaamo de mogelijkheid nieuwe aanvragen of wijzigingen te plaatsen in en berichten te versturen naar de groep van hun kind.

Een greep uit onze klanten

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Of heeft u vragen die u graag aan ons wilt stellen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op met ons
Wij gebruiken cookies op onze website om de website te laten functioneren. Daarnaast gebruiken wij cookies voor Google Analytics en deze zijn volledig geanonimiseerd. Onze cookies worden verder niet gebruikt voor tracking, marketing of statistieken.