Onze partners

Een greep uit onze partners

Sdworx is een partner van Jaamo voor de salarisadministratie

Guardian360

Beveiligingsoftware

Guardian360 scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met 8 Network Scanners naar mogelijke vulnerabilities bij webapplicaties. De netwerk vulnerability scanner van Guardian360 bestaat uit 8 Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Het Guardian360 team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webaplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van onze medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering.

Lees meer over Guardian360
Muis software is een partner van Jaamo als boekhoudsysteem

Muis software

Boekhoudsysteem

Met minimale boekhoudkennis, kun je met iMUIS Online Financieel een complete financiële boekhouding voeren. Dit is inclusief een debiteuren-, crediteuren-, aantallen- en grootboekadministratie. Cijfers uit voorgaande jaren zijn met behulp van het grafisch dashboard gemakkelijk te vergelijken, zodat je precies weet waar je staat met je onderneming.

Met de module iMUIS Online cloudswitch koppel je Jaamo eenvoudig aan je iMUIS Online boekhouding. 

Lees meer over Muis Software
Sdworx is een partner van Jaamo voor de salarisadministratie

SD Worx / Cobra HRM

Salarissoftware

Cobra HRM & Salaris is dé alles-in-een HRM en Salarissoftware in de Cloud. De uitgebreide online functionaliteiten ondersteunen het totale proces van instroom tot aan uitstroom voor kleine en grote organisaties in vrijwel elke branche. Met een passende editie en een groot bedieningsgemak. Cobra is tenslotte voor iedereen in de organisatie te gebruiken, op telefoon, tablet én PC.

Lees meer over SD Worx / Cobra HRM