Werken bij Jaamo

Onze vacatures

Ruby on Rails developer

Ben je bekend met Ruby on Rails? Wil je in een omgeving werken waar plezier en voldoening krijgen uit je werk centraal staan? En wil je ons helpen om Jaamo nog sterker te maken? Ga hier naar de vacature.

> Naar de vacature

Allround Support Medewerker

Vind jij het leuk om de link te maken tussen technologie en klantsupport? Ben jij klantgericht en zoek jij een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou.

> Naar de vacature

Product Owner

Wordt jij enthousiast als je je samen met onze stakeholders op onze productvisie mag gaan storten, durf jij belangrijke keuzes te maken op het gebied van planning & haalbaarheid én heb jij de skills om ons developmentteam te inspireren & motiveren? Lees dan verder...

> Naar de vacature

Verkoop binnendienst

Wil jij de uitdaging aan gaan om nieuwe kinderopvangorganisaties kennis te laten maken met Jaamo? Ben jij klantgericht en gedreven en wil je er vol voor gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

> Naar de vacature

Project manager / implementatie specialist

Vind jij het leuk om onze totaaloplossing Jaamo bij klanten te implementeren? Ben jij klantgericht en zoek jij een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou.

> Naar de vacature

Open soliciteren

Jaamo groeit en wij zijn op zoek naar versterking. Wil je aan een toonaangevend product in de kinderopvang branche werken en vanuit je eigen kracht een bijdrage leveren?

Laat het ons dan weten door een korte motivatie en jouw CV te sturen naar info@jaamo.nl.