Blog - software

De voordelen van Jaamo’s SaaS oplossing

Zo maak je jouw kinderopvang AVG-proof

Jaamo is dé kinderopvangsoftware die jouw kinderopvang in staat stelt om je gehele bedrijfsvoering vanuit één centrale omgeving uit te voeren. Onze SaaS-oplossing is overzichtelijk voor managers, effectief voor pedagogisch medewerkers en toegankelijk voor ouders/verzorgers. Naast dat wij er alles aan doen om de bedrijfsvoering van je kinderopvang zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, verliezen wij de veiligheid van onze software en jouw persoonlijke gegevens nooit uit het oog. Hierover vertellen we een andere keer meer. In deze blog leggen we de focus op de voordelen die Jaamo jouw kinderopvang kan bieden.

SaaS oplossing

Laten we bij de basis beginnen. Een belangrijke eigenschap van Jaamo is dat het een SaaS oplossing is. SaaS staat voor software-as-a-service. Dit wil zeggen dat Jaamo-gebruikers online toegang krijgen tot de software. Dit in tegenstelling tot een on-premise oplossing; hierbij wordt software op de servers van een organisatie geïnstalleerd. Een SaaS oplossing brengt verrassende voordelen met zich mee;


  • Gebruikers hebben flexibele toegang. Omdat een SaaS-oplossing via een cloud-verbinding toegankelijk is, hebben medewerkers alleen een stabiele internetverbinding nodig om toegang tot Jaamo te verkrijgen.

  • Jaamo groeit mee met het kinderdagverblijf, voor opschaling of uitbreiding is geen extra infrastructuur nodig.

  • SaaS oplossingen zijn over het algemeen goedkoper dan On-premise software. Het feit dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in software of hardware maakt Jaamo goedkoper dan de meeste traditionele oplossingen.

  • Als gebruiker van een SaaS oplossing word je continu voorzien van de laatste softwareversie zonder dat je hier zelf tijd en/of geld in hoeft te stoppen.

Jaamo is er om het voor iedereen binnen een kinderopvang zo makkelijk mogelijk te maken. Naast de belangrijke voordelen die een SaaS oplossing met zich meebrengt, voegt Jaamo ook op andere fronten een grote waarde toe:

Jaamo ontzorgt jou en je collega’s

Doordat iedereen in dezelfde omgeving werkt, wordt de kans op misverstanden, miscommunicatie en onnodige fouten verkleind. Daarnaast kan alle informatie opnieuw opgehaald worden wanneer er naderhand toch nog een dubbelcheck nodig is.

Jaamo werkt intuïtief

Een van onze belangrijkste kenmerken is de hoge gebruiksvriendelijkheid. Jaamo’s toegankelijkheid zorgt ervoor dat de software intuïtief gebruikt kan worden. Dit maakt dat er geen ingewikkelde handleidingen gelezen hoeven te worden, je niet regelmatig met onze supportafdeling aan de lijn hoeft te hangen en dat er snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Jaamo in de cloud

Omdat SaaS-oplossingen via een cloud-verbinding toegankelijk zijn, is Jaamo 24 uur per dag en 7 dagen per week te gebruiken. Het enige dat nodig is, is een stabiele internetverbinding en een computer/tablet.

Jaamo’s modules

Jaamo is modulair. Hierdoor heb jij als gebruiker alle vrijheid om alleen de benodigde onderdelen aan te schaffen en te gebruiken. Ben je toch van gedachte veranderd? Geen probleem! Ook achteraf kunnen eenvoudig modules worden toegevoegd of weggelaten.

Jaamo maakt van veiligheid een topprioriteit

Voor ons heeft de beveiliging van onze software en alle privacygevoelige gegevens van jouw kinderopvang de hoogste prioriteit. Zo voeren we onder andere dagelijks beveiligingstesten uit, programmeren we met beveiliging als basis en werken we alleen maar met beveiligde verbindingen.

Benieuwd?

Jaamo heeft als doel om de interne bedrijfvoering van jouw kinderopvang zo eenvoudig en sterk mogelijk te maken. Wil je meer weten over Jaamo’s mogelijkheden of ben je benieuwd of Jaamo geschikt is voor jouw kinderopvang? Voel je vrij om contact op te nemen, we helpen je graag verder!