Vacatures bij Jaamo

Allround Support Medewerker

Wij zijn Jaamo, de totaaloplossing voor de kinderopvang branche. Wij groeien en wij zijn opzoek naar versterking. Vind jij het leuk om de link te maken tussen technologie en klantsupport? Ben jij klantgericht en zoek jij een uitdagende werkplek bij een groeiend bedrijf? Wil jij de expert worden van Jaamo en op termijn door kunnen groeien naar een adviserende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Wat doen wij?

Jaamo is dé totaaloplossing voor de belangrijkste processen van kinderopvang organisaties. Onze personeelsplanning, kindplanning en facturatie, ouder-app, medewerkersportaal en groepsportaal zijn geïntegreerd in één platform. De laatste jaren hebben wij met veel passie en inzet gewerkt aan Jaamo en inmiddels wordt het door veel klanten door het hele land gebruikt.


Hoe ziet jouw dag eruit

‘s ochtends loop je Area071 binnen, pakt een kop koffie en gaat achter je bureau zitten. Je klapt je Macbook open en bekijkt eerst nog snel wat mailtjes. De telefoon gaat. Een klant wil wat wijzigingen maken maar dit lukt niet. Jij kijkt direct met de klant mee vanaf je plek en ervaart hetzelfde. Je verteld de klant dat je dit voor haar gaat uitzoeken. Je analyseert het probleem en maakt een prioriteits inschatting. Als duidelijk is dat de developers dit probleem moeten oppakken draag je dit aan ze over. De telefoon gaat opnieuw. Een andere klant belt met een ander probleem. Weer kijk je mee en komt snel tot de ontdekking dat de klant vergeten is een vinkje aan te zetten. Je legt dit uit en zo help je de klant weer verder.

Het is lunchtijd

Tijdens de dagelijks verzorgde lunch bespreek je wat je dit weekend hebt gedaan en welke nieuwe film of serie de anderen moeten zien. Na de lunch begint de Jaamo gaan sessie. Samen met de developers bespreek jij hoe de aankomende week er uit gaat zien en welke problemen er worden opgepakt.

Testen

Na deze sessie ga je weer verder met testen van de software. Wanneer jij zeker weet dat het werk, wordt het verwerkt in de software en staat het diezelfde dag weer live. Jij neemt dan ook contact op met de klant om het goede nieuws te vertellen.

Het einde van de dag

Aan het eind van de dag maak jij je alweer op voor de volgende challenge. Samen met je collega’s doen jullie namelijk mee aan de Area071 pub quiz en deze wil jij natuurlijk ook winnen.

Je bent verantwoordelijk voor

 • De support (telefonisch & per e-mail) en terugkoppeling naar onze gebruikers
 • Het accuraat documenteren van de gebruikersvragen
 • Het overbrengen van de behoeften van onze gebruikers naar onze developers
 • Met een kritisch oog kijken naar mogelijke verbeteringen in ons systeem
 • Het testen van de door onze ontwikkelaars voorgedragen oplossing


What’s in it for you?

In een jonge, frisse en vrije omgeving krijg jij de ruimte om jezelf te zijn. Hierbij draag jij bij aan de groei van Jaamo en onze ambitie om het beste softwareproduct voor de kinderopvang branche te leveren. Je wordt onderdeel van een team waar lachen en energie krijgen van je werk voorop staan. Verder ontvang je een marktconform salaris, 25 vakantie dagen (op basis van 40 uur), telefoon en Macbook van de zaak. De functie is voor 32 uur tot 40 uur per week.

Doorgroeien

Als support medewerker heb je de mogelijkheid om je onze software van binnen en buiten eigen te maken en een echte expert te worden. Zo creëer je veel waarde voor onze huidige en toekomstige klanten. Je bent voor ons de spin in het web en vervult hiermee belangrijk rol binnen het team. Het geeft je ook de mogelijkheid om door te kunnen groeien naar een adviserende rol waarbij je onze klanten helpt om het maximale uit Jaamo te halen.


Wat breng jij mee?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde supportmedewerker die ons wil helpen om verder te groeien waarbij de klantervaring optimaal blijft. Jij bent verder:

 • Klantgericht en behulpzaam
 • Communicatief sterk
 • Betrouwbaar
 • Geduldig
 • Analytisch
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau
 • Ervaring in de Kinderopvang is een pre


Reageren

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je gaaf om bij een groeiend bedrijf te werken? Reageer dan door een korte motivatie en je C.V. te sturen naar info@jaamo.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over de functie? Bel ons dan gerust via 071 - 2032095 of bezoek ons bij Area071.