Vacatures bij Jaamo

Implementatie consultant

Wij zijn Jaamo; dé totaaloplossing voor de kinderopvangbranche. De afgelopen jaren hebben wij met veel passie en inzet gewerkt aan ons product, en het resultaat mag er wezen; een SaaS oplossing die het voor kinderopvangorganisaties mogelijk maakt om hun belangrijkste bedrijfsprocessen op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een kind- en personeelsplanning, het up-to-date houden van financiële zaken, het bijwerken van HR administratie en het communiceren met ouders.
We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt, maar het einde is nog lang niet in zicht!


Waar staan wij voor?

Samen vormen we een toegewijd team en houden we de onderlinge lijntjes kort. Doordat iedereen betrokken is bij de ontwikkeling van Jaamo, wordt onze dienstverlening continu beter en zijn we in staat om steeds meerwaarde te leveren aan onze partners. Of je nu onderdeel bent van onze supportafdeling, consultants of developers; we werken als een hecht team samen om zowel onze klanten als onszelf, blij te maken én te houden. Energie krijgen van wat je doet en je dag met een lach afsluiten, is namelijk iets dat bij ons voorop staat.Wij zoeken

Jaamo groeit, onze plannen zijn groots en we zijn op zoek naar een implementatieconsultant die ons team komt versterken! Ben jij klantgericht, communicatief sterk en houd je van afwisseling? Zoek jij een uitdagende werkplek binnen een groeiend SaaS bedrijf? Krijg je energie van het helpen van klanten om over te stappen van hun oude software naar Jaamo? En haal je voldoening uit het werken binnen een maatschappelijk georiënteerde sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over de rol

Als Implementatie Consultant Software speel je een cruciale rol in het begeleiden van onze (nieuwe) klanten door het implementatieproces van onze softwareoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant en het vertalen van hun processen naar een ideale inrichting in Jaamo. Denk hierbij aan personeelszaken (planning, verlof & verzuim), kindplanning (planning, inrichting) en de financiële administratie (facturatie & debiteurenbeheer). Dit doe je door nauw samen te werken met onze klanten, projectteams en het ontwikkelteam om ervoor te zorgen dat Jaamo optimaal wordt geconfigureerd en geïntegreerd in de dagelijks bedrijfsvoering van de klant. Dit doe je online of op locatie van de klant. Daarnaast geef trainingen aan de verschillende gebruikers bij de klant zodat iedereen weet te werken met Jaamo. Door de tijd heen word je een echte Jaamo-expert waarmee je onze klanten helpt om het maximale eruit te halen!

Samengevat ben je verantwoordelijk voor:

 • Het implementeren van Jaamo bij (nieuwe) klanten;
 • Het optimaal inrichten van de processen van de klant in Jaamo;
 • Het geven van trainingen om de gebruikers van de klant op te leiden.


Wat breng je mee

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde implementatie consultant die zijn/haar bijdrage wil leveren om Jaamo verder te laten groeien op een manier waarbij de klantervaring optimaal blijft. Jij neemt mee:

 • Minimaal HBO denkniveau
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe bedrijfsprocessen te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen.
 • Affiniteit met proces- en verandermanagement
 • Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Ervaring met de kinderopvangprocessen (Pré)
 • Ervaring met ERP-systemen (Pré)

Je bent verder:

 • Klantgericht en behulpzaam
 • Betrouwbaar
 • Flexibel

What's in for you?

In een jonge, frisse en vrije omgeving krijg jij de ruimte om jezelf te zijn. Je draagt bij aan de groei van Jaamo en deelt met ons de ambitie om het beste softwareproduct van de kinderopvangbranche te leveren. Naast dat je een marktconform salaris ontvangt, krijg je een leaseauto, laptop, telefoon en word je onderdeel van een team waarin werkgeluk en positieve energie centraal staan.


Geïnteresseerd geraakt?

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je gaaf om bij een startup te werken met als doel om met Jaamo de markt te veroveren? Reageer dan door een korte motivatie en je C.V. te sturen naar info@jaamo.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over de functie? Bel ons dan gerust via 071 - 2032095 of bezoek ons bij Area071.